WASBAR KORENMARKT

WASBAR KORENMARKT Wasbar Korenmarkt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Korenmarkt. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 15:46 Bagel besteld Geen bagel gekregen. 0/10 worst bagel ever
3 apr 2022 om 8:56 Ik bestelde een bagel, maar toen ik de doos opendeed leek het of ik enkel een slaatje had gekregen. Ik had enkel het onderste deel van de begel met beleg, maar het bovenste deel was verdwenen. Niet zo een aangename verrassing.
19 mrt 2022 om 19:04 Super lekker!
16 feb 2022 om 13:37 Koud en zompig doordat de rider eerst een bestelling leverde aan de andere kant van ‘t stad , niet lekker dus
28 jan 2022 om 20:29 Ik heb meer dan 2u moeten wachten op mijn eten. Ik ben helemaal niet content. Nooit meer!
28 jan 2022 om 7:47 Het eten was super lekker zoals altijd maar heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling
16 dec 2021 om 14:39 Eten was lekker maar al half koud en wak toen het aankwam. Duurde normaal 50min maar was er pas na 90min.
24 okt 2021 om 20:14 Ik bestel standaard de grillige kip en deze is zo lekker met de zoete saus.
7 okt 2021 om 22:43 Op tijd geleverd maar een beetje duur voor wat het is. Wel heel lekker! Zeker de muffins.
15 aug 2021 om 18:55 Het duurde meer dan 1u voor het eten werd geleverd. Het eten was volledig koud en hebben we eerst nog moeten opwarmen. Burgers zijn zeer pover belegd. Ik zal niet meer opnieuw bestellen bij de wasbar.
15 aug 2021 om 17:41 6,5€ voor een beker zeer lauwe soep zonder brood = duur. Boterham guacamole= tip: kruiden! Smeuïger maken. Smaakte flets. Alles lag erop, daarmee is alles gezegd. Aardappelwafeltjes met saus = waren lekker! Wat ontgoocheld….
15 aug 2021 om 13:26 lekker maar 5 euro voor het kleinste potje guacamole dat ik ooit heb gezien haha het was even groot als het potje van de mayonaise, beetje derover voor 5 euro