WASBAR KORENMARKT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Korenmarkt. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 18:59 Wafelaardappeltjes waren niet krokant. Bagels weinig voor veel geld.
11 jun 2022 om 16:25 Ik kreeg een bagel burger zonder bovenkant. Hetgeen wat er tussen ligt lag gewoon op het karton geplakt. Vorige keer was het drinken helemaal over de bestelling uitgelopen.
5 jun 2022 om 20:17 Frieten waren koud en wak, bezorging werd constant weer uitgesteld, geen soep gekregen, ipv een kaneelbroodje een muffin gekregen, ...
26 mei 2022 om 15:19 Muffin zat niet bij de menu!
24 mei 2022 om 14:38 Heerlijk eten en lekker gezond!
8 mei 2022 om 15:46 Bagel besteld Geen bagel gekregen. 0/10 worst bagel ever
3 apr 2022 om 8:56 Ik bestelde een bagel, maar toen ik de doos opendeed leek het of ik enkel een slaatje had gekregen. Ik had enkel het onderste deel van de begel met beleg, maar het bovenste deel was verdwenen. Niet zo een aangename verrassing.
19 mrt 2022 om 19:04 Super lekker!
16 feb 2022 om 13:37 Koud en zompig doordat de rider eerst een bestelling leverde aan de andere kant van ‘t stad , niet lekker dus
28 jan 2022 om 20:29 Ik heb meer dan 2u moeten wachten op mijn eten. Ik ben helemaal niet content. Nooit meer!
28 jan 2022 om 7:47 Het eten was super lekker zoals altijd maar heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn bestelling
16 dec 2021 om 14:39 Eten was lekker maar al half koud en wak toen het aankwam. Duurde normaal 50min maar was er pas na 90min.